Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Body na začátku textu

Od: tyna2277 odpovědí: 3 změna:

Hezký den, potřeboévala bych moc poradit. Píši ve Wordu text a nevím, na co jsem klikla - teedy snažila jsem se vytvořit podle návodz z netu strukturu obsahu a na oravé straně textu se mi udělaly nějaké odrážky.oblouček - čárka a nevím, jak to mám odstranit. Přepisovat text také nemohu, protože ty znaky se mi tam objeví zase. Moc děkuji za odpověď a radu. Týna2277

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

2x

Dobrý den,

chtělo by to ideálně obrázek, buď to stačí kliknout pravám tlačítkem na stránku vybrat odrážky a klik na žádné nebo zmáčknout toto tlačítko

doplněno 24.02.15 22:13:

jestli to jsou opravdu odrážky, tak jak jsem už v první odpovědi, klik pravým tlačítkem na stránku - vyberu odrážky a kliknu na žádné toť vše

doplněno 24.02.15 22:27:

Nevím, co máte na mysli, udělejte printscreen tak jako já a dejte jsem ten obrázek, pak budu schopný vám snad poradit

Body na začátku textu

tyna2277
hodnocení

Díky za radu, ale odrážky se mi neúpdařilo vypnout, resp.to asi neumím a zkopírovat text na ukázku mi také nejde. Objeví se mi ve zjkopírované části bez odrážek

tyna2277
hodnocení

Filipe, děkuji moc. Odrážky jsem tedy s Vaší pomocí odstranila, ale mám další problé. Píši ve wodu a mezi stránkami textu mám stránky oddělené čárkami. Můžete mi, prosím, poradit i s tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]