Nejste přihlášen/a.
Hezký den, potřeboévala bych moc poradit. Píši ve Wordu text a nevím, na co jsem klikla - teedy snažila jsem se vytvořit podle návodz z netu strukturu obsahu a na oravé straně textu se mi udělaly nějaké odrážky.oblouček - čárka a nevím, jak to mám odstranit. Přepisovat text také nemohu, protože ty znaky se mi tam objeví zase. Moc děkuji za odpověď a radu. Týna2277
Dobrý den,
chtělo by to ideálně obrázek, buď to stačí kliknout pravám tlačítkem na stránku vybrat odrážky a klik na žádné nebo zmáčknout toto tlačítko
doplněno 24.02.15 22:13:jestli to jsou opravdu odrážky, tak jak jsem už v první odpovědi, klik pravým tlačítkem na stránku - vyberu odrážky a kliknu na žádné toť vše
doplněno 24.02.15 22:27:Nevím, co máte na mysli, udělejte printscreen tak jako já a dejte jsem ten obrázek, pak budu schopný vám snad poradit
Díky za radu, ale odrážky se mi neúpdařilo vypnout, resp.to asi neumím a zkopírovat text na ukázku mi také nejde. Objeví se mi ve zjkopírované části bez odrážek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.