Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace - czc

Od: tom941 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dne 26.1 jsem na pobočce czc, reklamoval, vadnou základny desku, a ke dny 24.2 stále nic. Chtěl bych se zeptat, do kdy musí byt opravena. Vím, že ze zákona mají 30dnu, ale nevím, jestli se tam započítávají víkendy a přeprava do servisu. Děkují

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

27.2. naběhněte na místo, kde jste reklamoval a požadujte vyřízení reklamace. Nic nedbejte, že jí nesithli přivézt, že cokoli, že to bude večer atd... chtějte vyřešení reklamace ihned. Pokud nebudou sto vyhovět požadujte peníze zpátky. Prostě 30 dnů a šmitec. Osobně si myslím, že vám jen zapomněli dát vědět, že je k vyzvednutí. U CZC jsem s reklamací nikdy neměl problém, i když nebyla zrovna oprávněná a dohodli jsme se.

Pokud jste zboží koupil na IČO tak 30 dnů neplatí!

majsterjoe*
hodnocení

0x

Do 30 dnů musí být provedena oprava a zboží připravene pro zákazníku. O vyřízené reklamaci nemusí prodejce informovat, je to záležitost reklamujícího.

NIcméně nesouhlasím s názorem, že 30 dnů neplatí při prodej na IČO. Pokud je uzavřena dohoda ohledně záruční doby, pak je platná i běžná 30 denní lhůta na opravu. Pochopitelně platí dohoda, která by měla být písemná a v tomto případě o tomto pochybuji.

kuchtik00*

Nemáte pravdu, prodejce je povinen o vyřízení reklamace informovat! viz např. epravo.cz/...

Lhůta 30 dnů se počítá na kalendářní dny (bez ohledu na svátky, soboty, neděle, uzavření prodejny apod.). Pokud vyjde 30. den na sobotu, neděli nebo svátek, pak se automaticky přesouvá na nejbližší pracovní den, na to pozor..

tom941
hodnocení

Ještě jsem jsi všiml, že očekávané datum opravy je 8.3.2015

Neexistuje..30 dnů, pak vrátit peníze, nebo nový výrobek.

eivlis*
hodnocení

0x

Pred par mesici jsem koupila jsem 8 letemu synovi mobil za zhruba 2 tis take u czc jako vy, za 3 mes.najednou obrazovka sama vypla a zustal jen zvuk, takze reklamace...Manzel zajel autem k nejblizsi pobocce czc, kde jsme reklamovali, oni prijali a taktez pak zadna reakce a teprve az asi den, dva pred uplynutim reklamace nam napsali, ze vada je uznana a posilaji nam mobil opraveny, takze nase spokojenost.Vymenili cely display a od te doby vse ok.Zrejme vam napisou jen malinko pred vyprsenim reklamace jako nam...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]