Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před 4 měsíci jsem si složil počítač na hry, ale teď jsem se díval a celkem mě i láká iMac. Ano, vím že se jedná o zvětšený notebook a jediné co si tam vyměním je RAM a HDD, na druhou stranu jsou zde klady v podobě Mac OSX, vzhledu počítače, jednoduchosti. I těch her bych si tam zahrál málo, ale ono je to možná lepší a donutí mě to si pořídit PS4.
Moje sooučasná sestava:
Intel Core i7 4790-K
MSI Z97-G45
MSI Nvidia GeForce GTX970
Kingston 16GB RAM DDR3 1866MHz
120GB SSD + 1TB HDD
+ další nepodstatné komponenty.
Ahoj,
tak zaprvé iMac je All in one PC a ne zvětšený notebook. Je to skvělý stroj, já osobně mám Macbooka, ale kvůli práci a právě kvůli systému. Nechápu v čem je výhoda oproti Windows mít OSX, aspoň tedy co se týče her. Vzhled? Ano je to stylovka, o tom žádná, ale zase to mi nepřijde jako výhoda.. Pak zmiňuješ i těch her, že by sis tam zahrál málo, to jsi jen tak přeskočil do negativů nebo to je stále plus? Za mě to nemá smysl.., jak říkáš ty kup PS4 nebo Xbox nebo si poskládej herní PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.