Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení Wi-Fi k notebooku

Od: proman odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, potřebuji pomoc s připojením k Wi-Fi na notebooku. Dříve my to šlo bez problému, ale na notebooku se mi neukazuje Wi-Fi, přitom na mobilu mi to bez problému jde... Ovlivňuje to třeba to, že mi nedávno skončila podpora antivirusu na ntb? Díky za rady

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Nemohl by být jenom omylem vypnutý vypínač na WIFI.

proman
hodnocení

To asi ne, když jde internet na Pc, tak i na mobilu přes stejnou Wi-Fi... Spíš asi bude chyba u ntb...

Máš u notasu zapnutou wi-fi? Některej notas má někde na boku posuvnou páčku kterou se wi-fi vypíná a zapíná. Případně nějaká kombinace kláves vypíná wi-fi. Koukni na to.
proman
hodnocení

U notasu je wifi zaplý

Jako první a nejjednodušší bych provedl restart jak notasu, tak routeru.

Kdyby to nepomohlo, nahrál bych nejnovější ovladače do notasu.

proman
hodnocení

Restart Pc jsem zkoušel, obnovení ovladačů nemůžu provést, jelikož jestli se nepletu, tak potřebuji k tomu připojení k internetu...

Router jsi taky restartoval?

Byl by velký problém, připojit notas k routeru kabelem? Nebo ovladače stáhnout na jiným kompu na flešku a pak na notasu nainstalovat?

proman
hodnocení

Notas k routeru kabelem jsem zkoušel a připojit se mi nezdařilo... Co se týče toho obnovení ovladačů, tak bych měl asi obnovit síťové adaptéry ne?

Proč se to nezdařilo kabelem?

Potřebuješ ovladače jak na WiFi tak i na LAN.

mirakriz*

Zdravím,

mívám stejný problém...až budete vědět čím to bylo, dejte prosím vědět :)

Jinak mě pomáhá mít pc blízko routeru a pak mi to nevypadává- zatím, asi odchází wifi karta. Když to dám dál, tak mi to občas vypadává,ale pak zase připojí...na mobilech to frčí v pohodě...

Mám značku lenovo

proman
hodnocení

Je to možný, ale na tom ntb to vyhladá jinou Wi-Fi, ale tu moji ne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]