Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
emailem se šíří nový vir, pozor na něj. Email chodí z různých domén a vypadá důvěryhodně. V příloze však obsahuje přílohu pojmenovanou Doklad číslo... V žádném případě neotvírat, ihned smazat. Mě ho zachytil Avast, přílohu rovnou smazal. Přikládám text emailu.
Díky .-) Všimli jste si, kdo má schránku u seznam.cz, zavedli novou rubriku, do které padají všechny maily posílané hromadně. Po týdnu se samy mažou. Člověk nemusí kontrolovat a otvírat a vůbec, všímat si jich.
Mike007 - ještě, žes mě na to upozornil! Já se picnu, vůbec jsem si této "skvělé nové funkce" nevšiml, a až teď vidím, co tam mám napadáno i žádoucích mailů... No to zas někdo vymyslel vylepšení Ještě jednou dík, už to mám také vypnuté.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.