Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,,když vyfotím mobilem fotku,a stáhnu ji do PC ona se uloží,ale já ji chci pak dát do složek --z těch složek si pak stahuji dle potřeby jinam na mejl a pod.
Po vyfocení se mi automaticky fotka ukázala na ploše a nebyl tedy problém,ji přetáhnout do složky..Ted mi to nejde..UfTen kdo mi odeíše pište prosím polopatisticky ,,jsem samouk díky
Nevim, jak ste to mel predtim. Obvykle se u mobilu dava volba - synchronizovat fotky s Dropboxem. Fotka je po vyfoceni zkopirovana na server Dropbox a nasledne z nej zkopirovana (synchronizovana) do PC. Na PC potom vpravo dole vyskoci hlaska o pridani obrazku do uloziste v PC. Podobnych sluzeb je vice. Takze byl do Dropbox nebo jina sluzba sdileni?
A ten obrazek na Plose, byla to ikona nebo vyskocilo vpravo dole jen hlaseni, ktere za chvili zmizelo?
Jakou máte nabídku v PC,než začnete stahovat fotky do PC? Měl by tam být nějaký výběr ikon? Na plochu nic neukládejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.