Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moc prosím o radu.Vnučka si povídala s mojim notebookem a smazala mi soubor s názvem -Deskop-.Sice nevím,proč tam byl,kdy se tam objevil, ale raději jsem nepátral.Říkala, že se začaly současně smazávat ostatní soubory,tak rychle všechno ukončila.Problém je ale v tom, že jsou některé ikony smazány. Prosím o radu jak znovu nainstalovat požadované ikony.Hledal jsem v dolní liště v programech, ale marně. Děkuji, Josef.
Dobrý den, jako první se podívejte do Koše a tam je možnost vybrané soubory obnovit.
Tím se vrátí na původní místo. Zdravím!
doplněno 23.02.15 11:25:Otázkou je, zda jde o soubor nebo složku. Mohl to být soubor desktop.ini (většinou je skrytý) nebo složka Desktop. A do toho Koše bych se podíval. Případně použít Obnovení systému.
doplněno 24.02.15 10:50:Tak zkuste to Obnovení systému ke staršímu bodu obnovení (mělo by to být v nabídce Start).
Děkuji mnohokrát za radu,v koši nebylo nic.Zmizela mi i aplikace malování.Zkoušel jsem start -všechny programy-příslušenství,ale bohužel ani tam nic není.Tak jsem úplně bezradný.Josef
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.