Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Watch Dogs na 4g gb ram?

Od: raplik* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chci se zeptat jestli mi pojede v poho Watch Dogs když mám 4 gb ramky? hra vyžaduje minimálně 6 gb... ale různě čtu že 4 gb bohatě stačí... Mohli by jste prosím říct jestli si to mám koupit? Děkuji :) ( i3 4160, MSI R9 280 gaming 3g, 4 gb 1600)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle všeho jde hra hrát i s 4 GB RAM, jen je možné, že se bude dlouho načítat, nebo občas vypadne nějaká textura. Ale vyžadováno 6 GB není. Spíš mám obavu o procesor, dvoujádrové i3 si nemyslím, že by bylo úplně dostatečné.

chizuru*

Já to hraji na i3-3250 s 8GB RAM a GTX970 na vysoké detaily úplně normálně, na Ultra mám 35FPS, takže i3 může stačit :)

raplik*
hodnocení

Děkuji za odpověď :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]