Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám multifunkční tiskárnu Epson Stylus DX 7450 a potřeboval bych ji nainstalovat k notebbooku (Win 8.1 64bit).
Tiskárnu jsem měl nainstalovanou k stolnímu počítači, ten ale bohužel vyhořel a tak bych ji chtěl k notebooku se všemi jejími funkcemi ( multifunkce).
Kde a jak to provést?
stáhněte si ovladače tiskárny a potřebný software esupport.epson-europe.com/...
doplněno 23.02.15 09:53:ovladač je pro typ Epson Stylus DX7450 - tj. tiskárna a skener.
Případný software pro fungování (pokud nechcete užívat windowsovský postup přes "tiskárny a zařízení") můžete nainstalovat i staršího data - pro instalaci užijte postup "odstranit potíže s kompatibilitou"
DObrře tady stáhnu jen ovladač pro tiskárnu, který mi stejně nefunguje
A kde se dá sehnat ovladač/program na skener?
Dobrý den, v těch odkazech není mnoho software pro Váš OS. Tak snad jen ovladače a zbytek software stáhnout pro jiný OS a zkusit. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.