Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba 0x80040154 Windows 8.1, záloha na DVD

Od: koumal odpovědí: 2 změna:

Zkusil jsem bitovou kopii systému Windows 8.1 zálohovat na DVD, ale po splněném požadavku naformátování disku, mi to vyhodilo okno: " Třída není zaregistrována (chyba: 0x80040154). Zastavte zálohování Windows."

Hledal jsem na netu i na oficiál. webu MS řešení, ale žádné řádné, co by problém DOŘEŠILO, jsem nenašel ani tam kupodivu!? Mám pocit, že je to problém více lidí s Windows 8.1...

Nevíte co s tou chybovou hláškou, abych mohl v zálohování pokračovat? díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nd
hodnocení

0x

K zálohování HDD použijte třeba Acronis True Image nebo něco od Paragon software. Případně starší Ghost od Symantecu. Jsou to spolehlivé nástroje.

koumal
hodnocení

ale ten Acronis True je placený program, ne? (zkouška na 30 dní zdrama), takže když se mi sesype PC za rok, a budu to PC chtít z těch dvd "rozjet", tak budu muset zaplatit, přece(chce to po mne můj email)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]