Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už nějakou dobu sleduji FR24 online. Dneska jsem si stáhla aplikaci do tabletu s W8,1 ale nemužu přijít na to, jak se na FR zaregistrovat, abych se mohla do aplikace přihlásit mailem. Zkoušela jsem mail z registrace notebooku, a nic. Díky předem za odpovědi.
Ja pouzivam Flightradar24 jako webovou aplikaci. Ta je zdarma. Pokud bych chtel Premium, tak v zahlavi je volba Premium, vyzadujici e-mail.
Pokud bych chtel aplikaci pro Win 8 za 70 Kc, tak predpokladam, se potom stavam plnohodnotnym uzivatelem pres Store.
Totez pres Android.
no já jsem si právě stáhla tu verzi zdarma, ale chce to po mně přihlášení emailem... :/ asi se budu muse tvrátit k webu... stahovala jsem to kvůli tomu, že by tam nebyly reklamy a tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.