Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flightradar24 registrace

Od: simca* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, už nějakou dobu sleduji FR24 online. Dneska jsem si stáhla aplikaci do tabletu s W8,1 ale nemužu přijít na to, jak se na FR zaregistrovat, abych se mohla do aplikace přihlásit mailem. Zkoušela jsem mail z registrace notebooku, a nic. Díky předem za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

Ja pouzivam Flightradar24 jako webovou aplikaci. Ta je zdarma. Pokud bych chtel Premium, tak v zahlavi je volba Premium, vyzadujici e-mail.
Pokud bych chtel aplikaci pro Win 8 za 70 Kc, tak predpokladam, se potom stavam plnohodnotnym uzivatelem pres Store.
Totez pres Android.

simca*
hodnocení

no já jsem si právě stáhla tu verzi zdarma, ale chce to po mně přihlášení emailem... :/ asi se budu muse tvrátit k webu... stahovala jsem to kvůli tomu, že by tam nebyly reklamy a tak

2kedar*

Zdravím.! Nevím, jak je to na Vašem prohlížeči, ale na mém (liška) se po kliknutí na křížek raklamy ztratí.

Spíš by mě zajímalo, jestli někdo neví, proč éra mění po přeletu hranic azimut.?

Je to dáno nějakou dohodou, nebo cenou za přelet toho, či onoho státu.? *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]