Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátáčeni Obrazovky

Od: lukaa133 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, potřebují poradit jaký si mám stáhnout natáčecí program do pc. Chtěl bych natáčet např. hru Counter strike 1.6, Photoshop, hry na internetu např. Darkorbit, goodgame empire... Atd... Ale potřebuji Aby se pc utoho natáčení nesekal. Můj pc -- 2gb ram, AMD 2.4ghz procecor, Windows 8.1 64bit, a ještě chci aby šlo při nátáčeni video komentovat abych mohl mluvit a samozřejmě aby byl program zdarma.Já jsem slyšel něco o frapsu ale ten prý,bere.hodně výkonu. A ještě jsem slyšel o BANDICMANU ale o něm nic nevím
PřEdem děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukaa133
hodnocení

Prosím,poraďte mi
podzimekjan

ZD-Soft-Screen-Recorder-8.0.1.0

nikdo*
hodnocení

0x

Zkuste JING. Je Free, jen nevím, jestli jde přidávat přímo ten vlastní komentář.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]