Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Assassins creed Unity

Od: honzous* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, koupil jsem si AC: Unity, nainstaluji a ono mi to napíše toto:

Unable to run game. Your video card doesn´t support DirectX 11 or video drivers need to be updated.

Díval jsem se do Windows update, ale tam nic na aktualizaci nebylo. Pište cokoli vás napadne, co bych měl udělat. Moc dlouho jsem si tuto hru chtěl zahrát.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

aktulizuj si ovladače svojí grafické karty

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta hra zřejmě vyžaduje instalovat DirectX 11, který nepodporuje Vaše grafická karta nebo nejsou aktuální ovladače grafiky. Zkuste aktualizovat ovladače grafiky (přes Správce zařízení) a pokud nemáte v PC DirectX 11, tak ho nainstalujte (pokud se to povede). Zdravím!

doplněno 21.02.15 16:19:

Windows Update je to samé jako Správce zařízení? Řekl bych, že ne.

honzous*
hodnocení

vždyt jsem psal, že jsem se díval do windows update ale tam nic není. DirectX 11 jsem tam dnes nainstaloval. :-/

správce taky nic.

joudic*
hodnocení

0x

taky byste mohl napsat co mate za grafiku... a update opravdu nema nic spolecneho s ovladaci graficke karty, mimochodem ACUnity mi jelo zoufale spatne na Intel i7, 12gb ram, s grafickou kartou nvidia gtx480 (nez jsem ji vymenil), cca 8-14 snimku za sekundu, takze to bylo nehratelne

hodnocení

0x

Tak třeba tvoje grafická karta nepodporuje Direct X11.

honzous*
hodnocení

Já se v tom moc nevyznám

Tady je ntb: HP Pavilion g6

joudic*

tak to jste dobry vtipalek :) ACU na notebooku se slabou grafikou, ktera navic ani nepodporuje dx11

GeForce GTX 780 Ti 9,042
GeForce GTX 970 8,615
GeForce GTX 780 8,042
Radeon R9 290 6,546
GeForce GTX 770 6,147
GeForce GTX 680 5,714
GeForce GTX 670 5,383
Radeon HD 7970 / R9 280X 5,178
GeForce GTX 580 4,980
Intel HD 3000 309

toto je bodove ohodnoceni jednotlivych grafik 3Dmark, jak vidno vase grafika je nesrovnatelna s aktualnimi grafikami za posledni 2 roky...zahrajete si maximalne nejakou starou hru jako treba Mafia II

- takze nerad to rikam, ale vyhodil jste penize

tomas11*
hodnocení

0x

Assassins creed Unity

Minimální požadavky
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required)
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
Hard Drive: 50 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
Additional Notes: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

honzous*
hodnocení

můžete mi prosím vysvětlit jak mám zjistit jestli mi to ten počítač utáhne nebo ne. (mluvím teď o jiných hrách do budoucna)

chápu mám se podívat na min. požadavky.

chápu: místo na disku, zvuk. karta, RAM, a další

co nechápu je jak mám zjistit jestli mi to utáhne grafická karta

Díky za odpověd

joudic*

kazda hra uvadi minimalni pozadavky, tzn posledni moznou grafiku v rade, na ktere to jeste pujde hrat... pokud chcete hrat hry musite se o graficke karty trochu zajimat, a take poridit si normalni PC a ne notebook... herni notebook je drahy a nelze dal upgradovat s vyvojem her ...

Jinak popravde Intel graphics co mate v notebooku "neni"ani graficka karta, je to v podstate uz jen zobrazovaci zarizeni, coz vyplyva i z meho grafu

Pokud se chcete inspirovat, na teto sestave okolo 18-19tis vam pujdou uplne vsechny hry na nejvyssi nebo vysoke detaily a jeste dlouho do budoucna poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]