Nejste přihlášen/a.
Zdravím,potřebuji radu. Budu se stěhovat do podnájmu,ale majitel mi nedovolí dát anténu na fasádu. Jak se můžu připojit na internet s vnitřní anténou a jak zjistím jestli se můžu vůbec na někoho napíchnout,samozřejmě oficiálně. Díky
Pokud je tam pevná linka tak adsl nebo kabelovka tak od kabelovky, dále pak by šel mobilní internet- O2, T-mobile, ufon, vodafone a pokud jde o wifi tak tady internetprovsechny.cz/... si najdi sítě co jsou ve tvém městě, kontaktuj je a zjisti u kterého je signál tak silný aby ti stačila malá anténa za oknem a nebo si zjisti zda neni v baráku už net od někoho rozveden (to budou sousedi vědět) a stačilo by ho jen společnost kontaktovat, zavedli by kabel do bytu. To jsou ve zkratce tvé možnosti
Díky za odpověď. V baráku kam se stěhuju internet ještě není,plánují něco společného pro celý barák,potom do jednotlivých bytů. Chci si pořídit svoje vlastní zařízení,který si potom odnesu až se budu stěhovat. Už jsem jednou do netu investoval a zůstane to tady a nikdo mi to nezaplatí. Takže nějakou anténu za okno + další zařízení. Ale nevím co koupit. Co se týká pokrytí,můžu to zjistit aniž bych kontaktoval provozovatele a potom se domluvil? Díky
Prostě postupuj jako kdyby ses chtěl připojit k nějaké wifi síti- zobraz si seznam dostupných sítí...Potřebujiš wifi kartu, nebo telefon aby jsi zavolal na kontakty poskytovatelů wifi (ve tvém městě) co najdeš na té adrese jak jsem psal
No ale osobně bych to raději také obvolal, u skryté sítě nezjistíš čí je
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.