Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
do školy dělám prezentaci v powerpointu na téma Eatin habits in the Czech Republic.
Chtěl bych aby prezentace vizuálně ladila s jejím obsahem a proto jsem na internetu hledal nějaké podklady s typicky českými jídly ale bohužel jsem nic nenašel. Nevíte kde bych něco takového mohl najít?
Zatím mám podklad s pizzou a hranolkami ale ani jedno není typicky české jídlo.
Děkuji za rady
To mě samozřejmě napadlo, ale tam si stáhnu jenom fotku/obrázek ale žádný další efekt to nemá. Já mám namysli vytvořené podklady i vizuálním "doprovodem".
Něco ve stylu např. v horním rohu obrázek třeba kuřete a dále na hoře a dole jen barevný pruh jako doplněk. A prostředek bez obrázku, které si doplním sám.
Samozřejmě ten podklad nemusím být stejný jak jsem psal výše ale prostě něco v tomto stylu, a tam mi asi pan googlu se svými obrázky nepomůže
a tady?
cs.smiletemplates.com/...
a v search okne zkouset dale omezit napr : chicken, dumplings, pork, meat atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.