Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.nejde mi stáhnout z mobilu Myphone 6500 do pc,dříve to šlo,nevím v čem hledat chybu.Díky
Dobrý den, první chyba je stručnost otázky. Co stahujete a kam? Nejde spíše o kopírování či přesun? Jak je mobil připojen k PC (přes kabel USB)? Najde PC mobil po připojení? Je tam nějaká chybová hláška? Jde o "stahování" souborů nebo nastavení či SMS z mobilu? Zdravím!
doplněno 21.02.15 14:18:Zkuste kabel s mobilem připojit do jiného portu USB. Nebo zkuste použít jiný kabel. Případně, je-li to uloženo na kartě, tak tu zkuste načíst ve čtečce v PC nebo NTB.
doplněno 21.02.15 17:11:Já mám ve svém (jiném) mobilu nastaveno, že se má připojovat k PC jako USB zařízení.
Podívejte se do nastavení svého mobilu, jestli to tam je také. Jinak, snad zkusit připojení k jinému PC nebo tam jen načíst tu kartu a fotky zálohovat např. na flashku.
Dobrý den,jde o přesun fotek z mobilu do pc připojeno kabelem, pc mobil nenajde ani žádná hláška se neobjeví.Dřív to bylo OK
Bohužel nemám náhradní kabel ani čtečku a vyzkoušela jsem všechny porty..
doplněno 21.02.15 19:17:..nic z toho telefon nenabízí..díky
Ještě je varianta: Nastavení-Možnosti pro vývojáře-Povolit vývoj-Ladění USB-Povolit
Tento postup je pro jinou značku telefonu,Váš přístroj neznám,ale musíte se proklikat k tomu,že konektor USB (micro USB) bude aktivní pro přenos dat.
Zároveň uvidíte nahoře na displeji (po stáhnutí roletky) ikonku či oznámení stavu připojení.
Další možností je,jak bylo psáno výše,že nemáte datový kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.