Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Nevím jak, ale nějak se mi dostalo do Pc něco, co mi přidává do prohlížeče, hlavně teda na YouTube reklamy. První co mě napadlo, byl Ad block, ale ten fungoval jenom na reklamu, která je na YouTube běžně, jediné co změnil je to, že reklama se nezobrazuje, pořád to ale ukazuje bannery, na které když kliknu, přesměrují mě na stránku, kterou by reklama propagovala.
Druhá věc je, že mi po nějaké době vyskakuje jakoby nové okno s další reklamou, které musím pořád vypínat.
Předem děkuji za odpověď, J0CHUL3
Dobrý den, reklamy se na takovýchto místech na YouTube normálně neobjevují, takže to bude nějaký Adware. Stáhněte si tedy Spybot, před kontrolou klikněte na vyhledat aktualizace→vyberte server a aktualizujte Spybot, pak dejte kontrolovat problémy, po kontrole klikněte na opravit vybrané problémy. Jestli je virus hodně zažraný, bude chtít Spybot provést kontrolu znovu po spuštění PC, po kontrole klikněte znovu na opravit vybrané problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.