Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Na notbuku se mi začala nějaká kontrola disku soubory atd. Stále vznikalo načítání v procentech trvalo to snad vice jak hodinu. Vícekrát jsem musel notbuk vypnnout tlačítkem jinak to nešlo. Dokončilo se jenom 39% dále to již nešlo navýšení v procentech.Tak jsem to ukončil. Co to je za kontrolu jak duležitá atd. Děkuji.
systém zřejmě našel chyby na disku a rozhdol se vydné sektory vyřadit ze zápisové tabulky...proto si celý disk chce oskenovat...tohle skenování může trvat i řadu hodin, podle kapacity disku...takže bych doporučil nechat to dojet do konce, třeba přes noc..
Zkuste do vyhledávání (vlevo dole "vyhledat program") napsat "chkdsk" - tento program spustit - jedná se o kontrolu HDD bez stahování dalších programů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.