Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak instalovat antivir

Od: pas® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den. Končí mi ochrana od AVG , je možno někde zdarma stáhnout jiný nebo stejný program? Za rady předem díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Avast free,Avira free...

hodnocení

1x

Pouzivam na domaci PC Avast. Staci stahnou, vypnit registraci a mate 1r. zdarma. Kazdy rok to bude chtit znovu registrovat, ale to neni problem

avast.com/... - vyberte zakladni verzi

pas®
hodnocení

Rovněž velice děkuji

cccc
hodnocení

0x

sharewareonsale.com/...

Je to do konce roku zadara! Tak stahuj.

pas®
20.02.15 10:50
hodnocení

Díky moc

hodnocení

0x

Bacha i AVG je free, tedy zadarmo. Jen se musí dát pozor, on občas chce aktualizovat, ale už slůvko free tam není. A pak hned chce platit. Mám ho a 2x mi to udělal, tak si ho hlídám. Aktualizuji jen free.

Používám Comodo a k němu ještě přidávám firewall stejné značky. Čas od času ještě projedu MBAM a Spybotem. Kdybych chtěl být ještě více paranoidní použil bych jednou za čtvrt roku Eset onlinescanner a spustil jeho test před zavedením systému. Všechny uvedené programy jsou zdarma a ve své oblasti to nejfunkčnější řešení. Lepší je snad jedině placený Norton NIS.
aala

Přesně, jak píše babkazov: taky používám AVG zdarma, jednou za rok obnovím registraci a hlídám, aby se mi při aktualizacích nevnutila do PC placená verze, kterou mají vždy šikovně zaškrtnutou, zvýrazněnou, podsunutou pod nos, prostě kdo by jen v nepozornosti klikl, toho by lapili.

Ta moje verze zdarma je momentálně: AVG AntiVirus Free Edition 2015

hodnocení

0x

Já měl divný pocit ze spuštění dnešního PC - projel jsem to placenou verzí AVG - nic.

Projel jsem ESET on-line - jeden adware, který prý je mezi nebezpečnými.

Pak jsem si řekl, že když už nemám co dělat, zkusím Avast - stáhl jsem si free 2015, spustil test po restartu a našlo to trojana v systému!

Řekl bych, že není 100% antivir... raději zkusit sem tam někdy druhý (nespouštět oba při startu - ten jeden spustit ručně jednou za čas...)

On každý antivir najde po jiném nějakou breberku najde to je dáno tím že si každá firma dělá vlastní databázi virových definicí. Proto se vyplatí jednou za čas ten online scanner.
Jinak byly doby že prakticky celá wárez komunita jela na Eset-NODu který byl synonymem spolehlivostí a to bys viděl co bordelu po něm dokázal v počítači najít Norton.

noi
hodnocení

0x

Obvykle, co je zdarma, není ideální - proto je to zdarma...

noi, nesouhlasím. Myslím si, že co lidé dostanou zdarma, toho si neváží. Viděla jsem to mnohokrát. A ne jen u antiviru. To mi věřte!

stan33
hodnocení

0x
Avira-je i free verze a má většinou skvělé hodnocení při testech a moc nezatěžuje pc.
A k tomu mám Zoner firewall a malwarebytes.

hodnocení

0x

Já mohu doporučit po mnoha zkouskách Avira antivir zdarma.jE nejlepsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]