Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Končí mi ochrana od AVG , je možno někde zdarma stáhnout jiný nebo stejný program? Za rady předem díky
Pouzivam na domaci PC Avast. Staci stahnou, vypnit registraci a mate 1r. zdarma. Kazdy rok to bude chtit znovu registrovat, ale to neni problem
avast.com/... - vyberte zakladni verzi
Bacha i AVG je free, tedy zadarmo. Jen se musí dát pozor, on občas chce aktualizovat, ale už slůvko free tam není. A pak hned chce platit. Mám ho a 2x mi to udělal, tak si ho hlídám. Aktualizuji jen free.
Přesně, jak píše babkazov: taky používám AVG zdarma, jednou za rok obnovím registraci a hlídám, aby se mi při aktualizacích nevnutila do PC placená verze, kterou mají vždy šikovně zaškrtnutou, zvýrazněnou, podsunutou pod nos, prostě kdo by jen v nepozornosti klikl, toho by lapili.
Ta moje verze zdarma je momentálně: AVG AntiVirus Free Edition 2015
Já měl divný pocit ze spuštění dnešního PC - projel jsem to placenou verzí AVG - nic.
Projel jsem ESET on-line - jeden adware, který prý je mezi nebezpečnými.
Pak jsem si řekl, že když už nemám co dělat, zkusím Avast - stáhl jsem si free 2015, spustil test po restartu a našlo to trojana v systému!
Řekl bych, že není 100% antivir... raději zkusit sem tam někdy druhý (nespouštět oba při startu - ten jeden spustit ručně jednou za čas...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.