Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Realtek Audio

Od: killjoke* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám integrovanou zvukovou kartu Realtek ALC887. Přeinstalovával jsem si OS. Zpět jsem si nainstaloval ovladače k zvuk.kartě, zvuk běží, tak jak má. Jediný co mě zlobí, je nahrávání zvuků, nemyslím zvuk do mikrofonu, ale zvuk třeba z videa, které právě přehrávám. Píše mi to, že nemám zapojené žadné zařízení na nahrávání. Nevíte si s tim někdo rady? Díky moc !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

nechápu dotaz, jak nahrávat zvuk videa? Pokud chci nějaký zvuk z videa, tak si přece z toho videa výtahnu audio stopu a tu si uložim a pracuju s ní dál.

doplněno 02.03.15 21:34:

Tak to v tom případě se bavíme o mikrofonu ne? Buď do něho mluvíš, nebo si pustíš video a nahrává se zvuk z toho videa.

killjoke*
hodnocení

To byl příklad z toho videa, třeba youtube, cokoliv... myslím nahrávání zvuku z počítače. Vím,že lze z videa vatáhnout zvuk zvlášť...

Prostě by mě jen zajímalo, proč mi teď to nahrávání nejde...

killjoke*
hodnocení

Nene to nemyslím... program, který používám WavePad Sound Editor, umí nahrávat zvuk, který prochází přes zvukovou kartu. Předtim, než jsem reinstaloval OS, mi to běželo normálně a najednou mi to nejde.

joudic*
hodnocení

0x

toto slo naposledy v XP a Vista, pak widle zmenily system a z audiomixu uz neslo nahravat, ja to obchazim Frapsem a extrakci audia z videa (AoA audio extractor), pripadne stazenim videa a napodobne

doplněno 03.03.15 01:30:

mimochodem s realtekem byly vzdycky jenom problemy a ze mi jich proslo pod rukama, ta zvukovka je zkratka na pi*u

killjoke*
Aha,tak to bude tim,přešel jsem z vist na win7. To je odpověď, kterou jsem potřeboval ;) díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]