Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už několik dní mi na ploše nefunguje miniaplikace počasí FORECA, píše to ke službě se nelze připojit, města to nevyhledává. I když to odstraním z plochy a dám znovu, nejde to. Ještě nikdy se mi tohle nestalo. Jak to opravit?
Zavři problematické miniaplikace, otevři soubor "Config.xml" v adresáři "C:UsersUSERNAMEAppDataLocalMicrosoftWindows LiveServicesCache" a znovu ho ulož (netřeba dělat žádné změny, jen ho "přeuložit").Znova spusť miniaplikaci a měla by běhat.
doplněno 19.02.15 16:54:zobrazit skrtyé složky v nastavení
Funguje to.
Ne že bych to potřeboval (miniaplikaci nepoužívám), ale zkusil jsem tuto miniaplikaci dát na plochu a - nelze připojit- po tomto postupu spojení funguje - počasí ukazuje.
Dovolím si napsat znova cestu k souboru. Na Poradte se ztácejí lomítka.
"C:Users - USERNAME - AppData - Local - Microsoft - Windows Live - Services - Cache"
A upřesním postup: Config.xml je třeba ne Otevřít, ale vybrat z nabidky pod pravým tlačítkem Upravit. Pak nahoře kliknout na Soubor a Uložit.
Miniaplikace jako taková funguje. Stačí použít postup výše.
Ovšem město změnit nejde. Vypadá že to mají pokažený. Když kliknete na odkaz Praha v miniaplikaci, tak vyskočí chybová hláška.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.