Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje miniaplikace počasí FORECA

Od: rw odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

už několik dní mi na ploše nefunguje miniaplikace počasí FORECA, píše to ke službě se nelze připojit, města to nevyhledává. I když to odstraním z plochy a dám znovu, nejde to. Ještě nikdy se mi tohle nestalo. Jak to opravit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

1x

Zavři problematické miniaplikace, otevři soubor "Config.xml" v adresáři "C:UsersUSERNAMEAppDataLocalMicrosoftWindows LiveServicesCache" a znovu ho ulož (netřeba dělat žádné změny, jen ho "přeuložit").Znova spusť miniaplikaci a měla by běhat.

doplněno 19.02.15 16:54:

zobrazit skrtyé složky v nastavení

Funguje to.

Ne že bych to potřeboval (miniaplikaci nepoužívám), ale zkusil jsem tuto miniaplikaci dát na plochu a - nelze připojit- po tomto postupu spojení funguje - počasí ukazuje.

Dovolím si napsat znova cestu k souboru. Na Poradte se ztácejí lomítka.

"C:Users - USERNAME - AppData - Local - Microsoft - Windows Live - Services - Cache"
A upřesním postup: Config.xml je třeba ne Otevřít, ale vybrat z nabidky pod pravým tlačítkem Upravit. Pak nahoře kliknout na Soubor a Uložit.

castor
01.04.15 19:17

*palec*

rw
hodnocení

Já tam složku APPDATA vůbec nemůžu najít, možná jsem ji omylem smazal a bude to tím .

vlastakrombhol
hodnocení

0x

nefunguje počasí foreca miniaplikace,nelze nastavit ústí nad labem

Miniaplikace jako taková funguje. Stačí použít postup výše.

Ovšem město změnit nejde. Vypadá že to mají pokažený. Když kliknete na odkaz Praha v miniaplikaci, tak vyskočí chybová hláška.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]