Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Teď co jsem v důchodu počítač se stává mým velkým koníčkem,ale zároveň žroutem času .Už jsem si nahrála hodiny,ale když se do čtení na pc zažeru nekoukám na ně a čas letí! Neznáte nějakou utilitku, která by mi po uplynutí nastaveného času rozblikala monitor nebo tak něco? Ty mé nahrané hodiny sice mají zvukový signál,ale já mám zvuk na pc dost utlumený-ruší mne. Tak blikající monitor by byl super! Díky za rady.
můžete si stáhnout toto
po instalaci a otevření kliknutím na prostřední ikonu si můžete pak dole vybrat, jaký soubor chcete spustit mimo zvuky (třeba nějaký text - KONČÍME, I V DUCHODU MUSÍM SPÁT! - obrázek,...prostě podle vlastního uvážení) a zatrhnout
Launch the file specified below
no a nastavit čas...
doplněno 19.02.15 14:58:nebo tam může být nastaveno spuštění nějakého programu...
doplněno 19.02.15 14:59:vše odzkoušeno, funguje na Win 7 64bit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.