Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WI-FI router

Od: zwiki* odpovědí: 8 změna:

Zdravím.Prosím o radu jaký router koupit,aby byl v češtině, spolehlivý a jednoduchý do 1500Kč.Našel jsem Asus RT-N14U a váhám jestli mám nebo nemám koupit.Děkuji zkušeným rádcům.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

staci obycejny TP-LINK za par stovek, teoreticky vam muzu prodat tento alza.cz/... za treba 200 + postovne, pred par mesici jsem koupil o neco silnejsi protoze mam velkou zahradu, ale ze by to nejak moc pomohlo... nicmene ten stary lezi zbytecne v supliku

zwiki*
hodnocení

Ne ,děkuji TP-LINK mám už 4 roky a chci jinou značku vyzkoušet bez CD.

joudic*

no mam ted tento a jsem docela spoko, ale porad bych rad silnejsi/jeste vetsi dosah, jestli to vubec jde jeste alza.cz/...

doplněno 18.02.15 20:23:

300Mb/s

stirecek*
Joudic - jak je starý? Je ještě záruka? Možná bych ho vzal.
joudic*

koupil jsem ho 3.6.11 cili uz je po zaruce rok

hodnocení

0x

Používám tento a naprostá spokojenost ! alza.cz/...

router
hodnocení

0x

Nemám nic proti TP linku. Měl jsem 543, teď mám 743 a 843. Na rozdíl od 741 a 841 umí dvě sítě. Připojím se na externí WiFi síť. PC připojím po LAN a zároveň vytvořím vlastní WiFi síť pro tablet či telefon.

dwp
hodnocení

0x

Víte, já mám zkušenost, že vůbec nazáleží na ceně. I ty laciné přístroje za pár stovek udělají stejnou práci, jaky ty drahé - tedy pokud základní funkce. Klidně bych doporučil něco z běžných značek nebo i http://www.netis.cz/ . Prvně bych se při výběru orientoval dle toho, zda výrobce poskytuje podporu - tedy zda pravidelně aktulizaje firmware. To je u těhle zařízení základ. Pokud kopím router, ještě neš ho prvně zapnu, už stahuju nový FW pro něj...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]