Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaplňující se místo

Od: bocek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám otázku týkající se ohledně mého PC.Pokaždé,když ho zapnu mám asi tak o 2G méně volného místa :/ Žádné aktualizace to nejsou,ani nic podobného,prostě se mi to zaplňuje něčím,co ani nevím co je a kam se to ukládá.Nemohl by prosím někdo poradit co by to mohlo být nebo jak to alespoň identifikovat? Děkuji za každou radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

3x

Jednou z možných příčin může být automatické zálohování Windows. Pokud je nastaveno tak, že před každým vypnutím nebo po instalaci aktualizací vytvoří nový bod obnovení a ty starší tam zůstávají, odpovídalo by to ubývajícímu místu. Zkuste smazat některé starší body obnovení nebo smažte všechny, restartujte PC a vytvořte ručně nový. Případně můžete tento způsob zálohování úplně vypnout.

bocek
hodnocení

Hmmm,děkuju za radu...schválně jsem zkusil obnovit systém,a chtěl jsem vidět jaké body mi to ukáže...Mám tu body z každého dne (což tedy odpovídá) a všechno je to "důležitá aktualizace Windows" :D

hodnocení

2x

My do vašeho PC nevidíme ale v průzkumníkovi musí být složka která tam -jak popisujete před vypnutím nebyla.Také je možnost,že to může být bod obnovení který se z nějakého důvodu dělá před vypnutím PC a po zapnutí je o 2GB více?Podívat se na "tento počítač kliknout na C a podívat se na složky-prostě hledat co za složku přibylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]