Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet místo nového PC

Od: ivik* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu ty, kteří se vyznají v PC a podobných vymoženostech: Mám starší PC a pomalu asi dosluhuje.Používím ho pouze na internet,e-mailovou korespondenci a ukládání fotek.Chci se zeptat, pokud bych si chtěla koupit místo nového PC jen nějaký lepší tablet, zda je na něm možno provádět to, co jsem uvedla výše?Díky předem za odpovědi...

doplněno 18.02.15 09:52:

Díky za vaše odpovědi oběma.Tak si myslím, že by asi bylo lepší raději koupit nový NB,s tím tabletem je to docela komplikované :(.Uvidím, promyslím,díky...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, a počítač máte jaký? Klasický stolní? Pokud nepotřebujete nic tisknout, skenovat a používáte jen internet, emailovou korespondenci, ukládáte fotky, tak snad by vám tablet stačil. Ale zainvestovat do nějakého opravdu kvalitního, ne nějaký šunt za tisícovku. Já mám tablet, ale k tomu i notebook, neumím si představit být jen s tabletem. Ale to je otázka zvyku.

hodnocení

0x

Dobry den, internet je bez problemu, email, jestli Vam nevadi psat na dotykovy display, tak OK, jen to ukladani fotek nebude zadna slava. Tablety maji vetsinou velmi omezenou kapacitu. Lze pres ne ukladat do disku, ktery si muzete zridit na internetu, tzv "cloud" jako je napr onedrive od microsoftu. Bude hodne zalezet na tom, jake porty bude mit tablet k dispozici. Castecnym resenim by byl tablet s usb portem, kde by jste mohla pripojit externi disk a ukladat na nej. Take lze do usb zapojit klavesnici, nebo mys. Dalsi varianta je poridit dokovaci stanici a tak by sjte mela tablet na noseni a doma klidne na monitoru (docking station)

adinei
hodnocení

0x

kolež castky 5000 se da sehnat tablet s plnohodnotnym systemem windows 8.1 - stejnym jako je na pc. na tabletu se pak tedy da delat to stejne co na klasickem pc + klidne muzete pripojit monitor, klavesnici, mys, tiskarnu... cokoliv co ma hdmi (monitor) nebo klasicke USB

ivik*
hodnocení

Díky za odpověď,poptám se v obchodech,co se dá koupit:)To ,co popisujete,jsem si tak nějak představovala :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]