Nejste přihlášen/a.
Nedaří se mi zprovoznit tiskárnu HP Deskjet 710c v novém pc s windows 8. Nevím kde hledat chybu, po zapojení kabelu do usb zdířky si pc stáhnul ovladač, tiskárna se mi zobrazuje v panelu tiskáren, ale když dám vytisknout zkušební stránku, tak mi to hlásí chybu "tisk zkušební stránky se nezdařil chcete spustit nápovědu" a tisk se mi hodí do fronty. Zkoušela jsem už i tiskárnu odebrat a znovu zapojit, ale výsledek žádný...
Ovladač jsem stahovala přímo ze stránek HP, protože instalační disk k tiskárně nelze použít ... je pouze pro starší verze windows
Chybu v kabelu asi hledat nemám, když po zapojení se v pc tiskárna detekovala a nainstalovala? Kabel je vlastně ze starého pc a tam to fungovalo, tak v tomto směru by to snad mělo být ok. Jenom nechápu kam se vrtnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.