Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zprovoznění tiskárny ve win 8

Od: veral* odpovědí: 3 změna:

Nedaří se mi zprovoznit tiskárnu HP Deskjet 710c v novém pc s windows 8. Nevím kde hledat chybu, po zapojení kabelu do usb zdířky si pc stáhnul ovladač, tiskárna se mi zobrazuje v panelu tiskáren, ale když dám vytisknout zkušební stránku, tak mi to hlásí chybu "tisk zkušební stránky se nezdařil chcete spustit nápovědu" a tisk se mi hodí do fronty. Zkoušela jsem už i tiskárnu odebrat a znovu zapojit, ale výsledek žádný...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V první fázi možná zkusit stáhnout ovladač přímo ze stránek HP

hodnocení

0x

A co instalační disk?

veral*
hodnocení

Ovladač jsem stahovala přímo ze stránek HP, protože instalační disk k tiskárně nelze použít ... je pouze pro starší verze windows :(

Chybu v kabelu asi hledat nemám, když po zapojení se v pc tiskárna detekovala a nainstalovala? Kabel je vlastně ze starého pc a tam to fungovalo, tak v tomto směru by to snad mělo být ok. Jenom nechápu kam se vrtnout *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]