Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám problém,že když kliknu pravým tlačítkem na myši na fotografii na ploše,restartuje se průzkumník.
Když kliknu na soubor fotek nebo ikonu Tento počíač,koš atd.průzkumník se otevře normálně.
Dělá to jenom u fotografií.
Mám WT7 Home Premium 32bit
Děkuji
zkuste kliknout pravým tlačítkem - otevřít v programu - vybrat jiný prohlížeč
doplněno 17.02.15 17:08:připadne mi to jako kiks ovladačů myši... můžete provést obnovení dat k datu poslední správné - funkční - verzi?
Dobrý den, pokud máte normálně nastavená tlačítka na myši (ne obráceně), tak po pravém kliku by měla vyskočit asi nabídka (i když u fotky si nyní nejsem jistý). Jinak by to bylo u normálního (levého) kliku či dvojkliku - a jak píše kolega, tak jde asi o tu špatnou asociaci souboru s fotkou, který je přiřazen k aplikaci Průzkumník. Zdravím!
doplněno 17.02.15 17:05:No, otázkou je, proč máte fotky na Ploše? Jinde to zřejmě funguje správně, tak je z Plochy přesuňte do složky. Také moc nerozumím pojmu restart Průzkumníku - to jako restart OS?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.