Nejste přihlášen/a.
Nevěděl by někdo jestli se dá někde stáhnout program na skenování ke skeneru HP Scanjet G3010? Na oficiálních stránkách HP jsem to teda nenašla, pak jsem chtěla využít zákaznickou podporu, ale hlásilo mi to, že skener je už mimo záruku, tak to nelze a jiné e-mailové kontakty jsem taky nenašla, má to HP pěkně zařízený
Jen pro ujasnění, skener mám už delší dobu a teď po zakoupení nového pc s windows 8 mi už nelze nainstalovat přiložené instal.cd, protože nové win nepodporuje. Potřebuju hlavně kopírovat do pdf více stránek, tak by mi pomol třeba i odkaz na nějaký prográmek, který to umí, nejlépe zdarma, přijde mi zbytečný za to vyhazovat peníze.
ještě na to kouknu znovu, ale stáhla jsem vše co mi to nabídlo a nejde to, teda skener funguje, ale ne jak potřebuju...potřebuju to pdf přes tlačítka skeneru
Super, jde to! Vůbec jsem netušila, že můžu hledat i v nižších verzích windows, takovýho času jsem nad tím tady proseděla a tady hned taková super nápověda, moc moc díky @horak
Neporadíte ještě, jak zprovoznit tiskárnu? Zapojila jsem, stáhl se automaticky ovladač a nefunguje Vůbec to nechápu, zkoušela jsem i přepojit do jiné zdířky usb (mám tam 2 i 3 tak kdyby náhodou to v novějším nešlo), takže kabel zkontrolován, zkoušela jsem i znovu odebrat a nechat si jí znovu najít, na netu jsem žádnou kloudnou radu nenašla
(
Tiskárna HP Deskjet 710c, instalační cd mi nejde ve windows 8 použít, takže jsem stahovala ovladač přímo ze stránek HP, vlastně tam bylo jen doporučení na stáhnutí přes windows update. Myslela jsem si, když je tak stará, že třeba nebude kompatibilní, ale našla jsem na netu, že je, tak už nevím, funguje pořád bez problému, tak nemám potřebu kupovat novou.
Ovladace tiskarny kompatibilni s Win jsou, ale vy ptrebujete i aplikaci, ktera je na CD. Pokud se nespusti z CD sama, otevrete CD prez pruzkumnika, najdete v rootu (hlavnim adresari) Install.exe nebo setup.exe apod. a znovu spustit pravym tlacitkem v modu kompatibility. Pokud nepujde, tak prokliknout do adresaru, kde se vyskytuji jine exe soubory a podobne zkusit s nimi.
Nevim co je na CD, ocekavam ze nejaky Wizzard, pokud ne tak bych zkusil tento :
h10025.www1.hp.com/...
Na CDčku je návod a nějaký pomocný prográmek (na čištění hlav atd.), nic bezpodmínečně nutného.
Presto bych ten wizard spustil. Na dalku clovek nemuze odchytit posloupnost cinnosti uzivatele, proto ten wizard.
Ten program se v nových Woknech ani nespustí, ani v reřimu kompatibility pro XP, teď jsem to zkoušel. Ale ono je taky možné, že ten počítač nemůže najít ovladač na použitý převodník LPT/USB (tazatelka píše, že zkusila i jiný USB port, a 710C USB nemá).
jo zkoušela, ale ten program se tam nezobrazuje, myslím že se jmenuje photosmart premier...
Jinak "zařízený"jsem myslela v tom směru, že jidne lze aspoň kontaktovat mejlem a není to podmíněno zárukou
Wokna mají na skenování svůj program, jaký mně osobně přijde dostatečný - hledej asi "naskenovat dokument" (mám W7 a anglicky, takže nevím, jak se to jmenuje v české verzi), nebo si vytvoř ikonu na %windir%system32WFS.exe
A pro tvorbu PDF můžeš použít "virtuální tiskárnu" (např. ImagePrinter).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.