Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na DVD nic není, ale vejde se na něj 391 MB

Od: verc14 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

potřebuju radu. Mám DVD, které je prázdné, ale hlasí mi to, že volná paměť je jen 391 MB místo 4,7 GB. Co s tím?

Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a není ta hlášení o volném místu v TEMP na HDD? Zdravím!

A jaké je to DVD? Je přepisovatelné DVD-RW nebo jen vypalovací DVD-R?

doplněno 15.02.15 21:39:

Tak na něm asi něco už bude (možná vypálené omylem). Zkuste ho v mechanice načíst a otevřít - uvidíte obsah. Nebo vypněte ten vypalovací program a zkuste to vypalování znovu.

Myslím, že přepisovatelné DVD (pokud na něm něco již je) se musí nejdříve vyčistit (formátovat) a až potom zase vypalovat.

doplněno 16.02.15 21:02:

Tak, vše jste zkusila, ale DVD-RW zformátované ještě nemáte. To se tedy nedohodneme.

Ve vyp. programu najdete možnost na formátování DVD-RW a zvolíte si tu možnost, která to provede kompletně (bude jako nové).

verc11
hodnocení

ne není :) ještě před chvilkou byla ta paměť jak má být :)

verca14
hodnocení

Přepisovatelné :)

Jestli je to přepisovatelný (RW) tak ho zformátujte a uvidíte.

verca14
hodnocení

Bohužel to nepomohlo :(

verca11
hodnocení

Vše jse zkusila několikrát a bez výsledku :(

hodnocení

0x

Možná půjde o vadný kus. Také jsem na vypalovatelné DVD umístnil jen několik fotografií (cca 30 mega) a pak mi to psalo, že je disk plný (nedostatek místa). Zahodit a použít jiný bude asi řešením.

verca114
hodnocení

Při prvním použití byla kapacita normální, ale pak mi to napsalo, že se vyskytla nějaká chyba (při přetahování fotek) a od té doby to je takhle.

111®

smazat DVD-RW úplně, ne rychlé a to pak trvá skoro 20minut...pokud to nepomůže je vadné...

verca14
hodnocení

A jak prosím?

111®

no jednoduše , jsou dva druhy smazání DVD-RWm rychlé, to ti moc nepomůže a pak kompletní, a to trvá podstatně déle...takže použij to druhé. Pokud ani toto nepomůže DVD vyhoď a začni znovu..

verca14

A kde tuhle možnost formátování najdu?

Otevřete TENTO POČÍTAČ a pravým tlačítkem kliknete na JEDNOTKA DVD.

Tam by měla bejt možnost ZFORMÁTOVAT.

Nebo ve vypalovacím programu. Já používam ASHAMPOO BURNING STUDIO 6 FREE.

verca14
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]