Nejste přihlášen/a.
Jaký bezdrátový internet byste mi doporučili? Bydlím na vesnici. Zjistoval sem si to od T-mobile ale nepride mi to jako nejlepsi varianta. Dekuju za rady
Nemyslíš mobilní? Pokud ne tak wifi, pokud tam máte nějakého poskytovatele, nebo adsl,ale to neni bezdrátové. Z mobilní opravdu je O2 a T-mobile, případně UFON
Mohl, proto odpovídám a neni zač
Bacha na pokrytí, často jde zapůjčit si kartu do noťasu aby jsi zkusil zda máš doma pokrytí, ono to že tam se signál onoho operátora tak to ještě neznamená že pujde dobře i net.
pěkný večer
no ja jak sem volal na T-mobile tak mi bylo receno ze na ten zakladni internet od nich se pripojim je ve mestech ,ze do vesnice si musim koupit aspon ten stredni ktery se pripoji uz i prez GPRS ale to bude v celku pomale ne?
Nevim co je základní a co střední, já to nezjišťoval (možná jsou myšlený ty věcičky jako internet 4G? Nebo jak to je)
Když jsem se připojoval přes gprs v praze (to bylo přes telefon připojený k noťasu) tak jsem měl rychlost tuším 115 kbit/s? Už si to moc nepamatuji, ale jak řikám,mělo by to jít na zkoušku- za nějakou zálohu, známej to tak udělal taky a zrovna u T-mobile, O2 má taky něco podobného, vyzkoušíš aby jsi měl pokrytí alespoň doma. S rychlostí jako má adsl rozhodně nepočítej, je to mobilní internet
wifi neni bezdratovy?nabo jaky je rozdil mezi wifi a tim bezdratovym?s wifi se nemuzes pripojit kdekoliv?
Wifi nechci kdyz si udelam wifi od poskytovatele co tu mame tak se budu moct pripojit ve vzdalenosti max 10 metru od modemu asi myslim!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.