Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdílená složka z OneDrive v PC

Od: olasek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda jde "složku", která je na webovém rozhraní vedena jako "sdílené" zobrazit take v PC.
V PC mě aplikace onedrive zobrazuje pouze vlastní složky, ale složka Sdílené, kterou mám sdílenou s více uživateli zde nevidím.
Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nebude problém v tom, že sdílení funguje právě jen přes web? Třeba už jen z bezpečnostních důvodů. Navíc sdílení ve Onedrivu probíhá buď přes web nebo ze zařízení s Windows phone, přes program v PC ne, nelze tam definovat s kým budete sdílet, s jakými právy atd, tak jak to funguje na webu.
olasek*
hodnocení

Toto všechno samozřejmě vím. Win Phone mám a ta základní práva by neměl být problém zpracovat. Moje otázka spíš měla být položena tak, jestli neexistuje nějaký hack, jak namapovat složku z OneDrivu do PC, aby bylo možné vše synchronizovat. Potřebuji nasdílet složku s Fotkami, které máme společné s přítelkyní a chci aby měla přístup pouze do této složky. Mám teď na OneDrivu 130GB prostoru a jak tak koukám, bude mi k ničemu :(

V tom případě onedrive není řešení. Maximálně nahrát na web a z tama sdílet, když máte 130Gb.
Nebo Ftp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]