Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále mi hlasí aktualizaci ovladaču

Od: berivo® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,ve správci zařízeni mám položku další zařízeni,kde musím stále aktualizovat ovladač.Už to umím nazpamět,ale nevím kde je chyba,když ten ovaldač stále "padá"počítáč je s tímto problémem pomalý a stále se seká,a dlouho načítá stranky z netu,mam windows 7.Musím přeinstalovat windows.?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a zkoušel jste to zařízení ve Správci zařízení zakázat a restart PC? Jaké je to zařízení? Zdravím!

doplněno 15.02.15 10:17:

Všechny ovladače jsou pro hardware - jen se musí vědět pro jaký. Toto bude asi něco pro zvukovou kartu. Nemáte v PC dvě? Jednu integrovanou a druhou vloženou do slotu? Pokud ano, tak si jednu vyberte a tu druhou zakázat (a restart PC). Případně, tu ve slotu z PC vyjmout.

hodnocení

mam to ve správci zařízeni jako první položku,a musím to konfigurovat v hardware a zvuk,potom kliknu konfigurovat zařízení a opraví mi ten ovladač,ale do dělám několikrát denně.asi to bude nějaký ovladač pro hardware

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]