Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nainstaloval jsem sofware a při kliknutí na ikonu na ploše mi hlási tuto chybu,nevíte někdo co to může být za problém při spuštění.Díky.
Třeba by pomohlo, kdybys uvedl, co je to za software a případně zjistit, jestli k tomu nejsou nějaké další informace(bývá tam talčítko Detaily/Podrobnosti,...).
Opravdu to tam nic jiného nepíše? Většinou je ty podrobnosti jsou třeba rozkliknout. Ještě by se hodila verze Windows.
mam verzi windows 7,když kliknu na ikonu na ploše objeví se mi oznamovací pole s touto větou.a doporučí mi ukončit program.Asi chyba v programu.
Tak ještě jiná věc. Ten program vypadá, že je placený, máš ho vůbec legálně? Pokud ne, může to být tím. Jinak jedna z univerzálních rad, můžeš zkusit režim kompatibility - na ikonu programu pravým tlačítkem myši - Vlastnosti - záložka Kompatibilita - zaškrtnout Tento program spustit v režimu kompatibility pro: - vybrat Windows XP Service Pack 3
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.