Nejste přihlášen/a.
Mám následující problém - v nově nainstalovaném systému Windows 2000 (stejný problém je i v Win98 či WinNT4) mám pouze šestnáct barev - tudíž se obrázky zobrazují nekorektně - a nelze to v nastavení změnit (je tam pouze volba pro 16 barev), třeba ve Windows XP je možnost 32 a 16 bitů. (Windows XP na tomto notebooku šel normálně, jen se trochu sekal). Taktéž se zobrazuje v poměru stran 4:3, i když je notebook širokoúhlý, a nejde to taktéž změnit. Co s tím? (prosím, neřeště stáří systému)
Je třeba nainstalovat ovladač grafické karty. Windows XP ho pravděpodobně nainstalovaly automaticky, proto Vám šlo nastavit vyšší rozlišení. Windows 2000 má starší databázi ovladačů a proto je třeba ovladač nainstalovat ručně - ovšem pokud pro W2000 vůbec existuje.
Děkuji. Snad najdu, jedná se o Compaq 6910p. Jen mi není jasné, proč to dělá to samé i ve virtualboxu na stolním pc, který si ovladače instaluje sám.
I ve VirtualBoxu je třeba po instalaci Windows doinstalovat ovladače, k tomu slouží VirtualBox Guest Additions. Ovladače k notebooku pro W2000 máte zde h20565.www2.hp.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.