Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová základní deska

Od: met odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám v PC tuto základní desku GIGABYTE M56S-S3...a chtěl bych si koupit tuhle novou: alza.cz/... ..Velký odborník nejsem, ale zajímá mne, zda nebude nějaký problém s velikostí nebo tvarem, zkrátka jestli se mi vejde do skříně abych nemusel měnit i skříň. Díky za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Montážní otvory desky a upevňovací pozice skříně jsou normované. Záleží jen na rozměrech skříně. Asus je o 1,5 cm širší než gigabyte, tak je potřeba zjistit, jestli nebude ve skříni tento rozměr navíc vadit (třeba diskové šachtě).

chizuru*
hodnocení

1x

Ahoj, do skříně půjde určitě..
Ale doufám, že je jasné, že ostatní věci (procesor a RAM) do té desky nepůjdou a musí se koupit nové.. Jelikož to v dotazu není psané, tak nevím jestli je v plánu to také koupit.. :)

Ano, dobrá poznámka.

met
hodnocení

Ano jistě, to v plánu je :) jinak moc děkuji :). Hezký den.

neo*

jen doplním ,,ernie" instalační místa jsou normována ,ale ne u všech výrobců stejná. Gigabit má pokud jsem se dobře díval i jeden montážní šroubek navíc. Asus jich má 6ks. Ale pro jistotu bych odšrouboval od stěny skříně vymezení, které tvoří mezeru mezi základní deskou a stěnou skříně.Jinak se vším souhlas . Pro vysvětlení obr.

Nová základní deska

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]