Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrazek do videa

Od: mndy odpovědí: 3 změna:

Ahoj, nemuzu najit zadny program kde by se jednoduse dal vlozit obrazek do videa tak, aby zakryl treba ctvrtinu obrazu a video bezelo dal... mam movie maker a sony vegas, ale v MM takovou funkci najit nemuzu a SV mi nechce otevrit video s koncovkou .avi... snad toho nechci tak moc, poradi nekdo kde a jak se tohle da udelat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

napr PowerDirector to podporuje

Obrazek do videa
mndy
hodnocení

to je sice hezke, stahl jsem 1GB velky PowerDirector a nejen ze mi u videa neprehrava zvuk, ja proste nevim jak tohle provest a jeden obrazek mi toho moc nenapovi..:/

horak*

Do jedne videostopy vlozite video
Do druhe videostopy obrazek.
Stoupnete na stopu s obrazkem a na Preview vpravo nahore se objevi obrysove body s moznosti posunout (zvetsit-zmensit) obrazek.
Samozrejme je u nastaveni vlastnosti toho obrazku mozno volit vse tak, jako u profi editoru. Tzn. delka trvani, prolnuti, efekty, putovani obrazku po obrazovce atd. Zni to slozite, ale da se to pochopit, tedy alespon pro ty. co nejaky videoeditor jiz pouzivali. Jinak jine editory pracuji podobne. Jen jine ovladani parametru a ruzne moznosti nastaveni.

Obrazek do videa #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]