Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet Asus

Od: danielbenakcha odpovědí: 5 změna:

potrebuju poradit mam tablet Asus jak skopirovat stazenou hudbu z interniho uloziste na pamnetovou kartu popripade pretahnout do notbuku dekuji za kazdou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

No já bych tablet propojila přes USB s NTB.

danielbenakcha
hodnocení

no to sem skusil ale sli pretahnout do notasu jen fotky hudba nikoliv

eulalie*

A proč ta hudba nešla přetáhnout? Já přetahuju všechno, ale je fakt, že mám jinou značku tabletu.

danielbenakcha
hodnocení

to fakt nevim proc ale vubec se mne zadna hudba nebo hud.soubor neobjevil na ntb jako bi sem tam nic nemnel kdyb to slo aspon z pamneti tabletu pretahnout na pamnetovku ale nenasel sem nic na kopirovani mezi pamnetemi v tabletu

eulalie*

Hm, to je fakt nepříjemné. No zkuste ještě vydržet, možná vám odpoví někdo z rádců, kteří se vyznají v PC :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]