Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat doručené zprávy

Od: jarm® odpovědí: 4 změna:

Nahromadila jsem dost velký počet nepřečtené pošty v emailu. Chtěla bych to smazat a začít od nuly. Jediný způsob, který vím, je označit všechny zprávy na stránce a dát smazat. Neexistuje rychlejší způsob? Je to dost velké číslo, emailovou adresu jsem načas přestala používat, teď ji chci vyčistit a používat dál. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Na Seznamu je políčko, jehož zaškrtnutím označím všechny zprávy a pak vyberu akci, kterou požaduji. Třeba smazat.

Tam, kde podobné políčko není, označím první zprávu, sroluji na zprávu poslední a se stisknutou klávesou SHIFT na ni kliknu. Tím vyberu všechny zprávy a opět můžu smazat.

hodnocení

ano, mám mám na seznamu okýnko, kde si označím všechny zprávy na stránce (cca 5O?) a dám smazat. Musela byto stránku po stránce a přiznám se, že tam mám 12 tisíc zpráv. Tak hledám způsob jak to smazat najednou.

doplněno 14.02.15 12:27:

když smažu emaily, smažou se mi i zprávy ve vytvořených složkách?

hodnocení

0x

milá jarm, možná by se dalo víc poradit, kdybyste napsala, kde máte e-mail. Já to dělám tak (centrum.cz), že kliknu na Další akce -> všechny zprávy ve složce -> smazat

Já mám atlas.cz a zde se dá postupovat úplně stejně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]