Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém v internetu mám takové rozmazané písmo, uvidíté na obrázku
v možnostech internetu jsem zrušil clear type respektive byl zrušený pořád, na pracovní ploše je písmo normální je na internetu to takhle blbne
Prosím o pomoc
předem děkuji
Klepal Václav
zkusil jste vystoupit a nastoupit? - tj. restart pc...
Pak bych projel ccleanerem - připadne mi to jako úprava pro 1 dioptrii... A mimochodem, máte toho nějak moc spuštěného na liště v pravo dole... nemáte třeba pomalý PC?
doplněno 12.02.15 21:16:Nainstalujete (česky), dáte vyčistit, vymazat (ponechte klidně původní nastavení). To samé s registry - vyčistit, vymazat.
doplněno 12.02.15 21:27:@blechta myslí to, že díky dlouhodobému užívání si stáhnete a instalujete miliony blbostí, které PC nepotřebuje, ale zahlcuje vám paměť atd. - jednou za čas, když nepoužíváte čištění a obecně se nestaráte, je reinstalace dobrý krok.
K těm čištěním z mé strany - ze zkušenosti v registrech jsou potvůrky, které můžou i takto ovlivnit PC - stačí vyčistit... Vyzkoušet to znamená 10 minut práce.
, to je rada za všechny drobný... (nic ve zlym)
Pro tazatele... Zlobí to i v ostatních prohlížečích?
Jinak jmlc s těma programama na liště má pravdu... Neuvažoval jste už nekdy o reinstalaci?
Stalo se mi to samé. Způsobila to některá aktualizace z tohoto měsíce. Skutečené ClearType fungovalo, ale standardní vyhlazování vůbec. Po odinstalování bylo po problému. Doporučuji je tedy odinstalovat jednu po druhé a až přijdete na to, která to je, tak to sem napsat. Nějak na to teď nemám čas.
Pokud nám chete ukázat, jak máte rozmazané písmo, tak nám ho nemůžete poslat jako jpg, který písmo dál rozmazává. Udělejte png nebo gif, nebo bmp -> zip. Z tohohle nepoznáme nic.
Ale nejspíš jste si jen zvětšil nebo zmenšil písmo a nevšiml jste si toho.
Zvětšuj si co chceš. Na ty aktualizace jsi se už díval? Nemáš tam nainstalovanou KB3013455 a KB3023562? Jedna z nich či obě toto způsobují, mají řešit problém s TrueType fonty. Zkus je odinstalovat a uvidíš.
Víborná rada měl jsem stejný problém zkusil jsem tu první KB 3013455 odinstalovat a je po problému děkujem
ale je tu ještě problém já tu aktualizaci odstraním a on mi jí počítač zase druhý den sám nainstaluje, nevíte jak to udělat aby jí neinstaloval?
Při ruční aktualizaci tuto aktualizaci skrýt, aby se příště už nenabízela. Nebo, někdo to bude brát jako špatnou radu, úplně vypnout automatické aktualizace a jednou za měsíc, druhé úterý, ručně kouknout na nadílku nových aktualizací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.