Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vlastním notebook HP ProBook 4340s. Během používání mi najednou zmizely všechny dostupné wifi sítě a funguje pouze připojení kabelem. Zkoušel jsem notebook restartovat, přeinstalovat ovladač síťové karty, ale stále mi není schopen naleznout žádné sítě.
Existuje nějaký způsob, jak ověřit, jestli jde o hardwarovou poruchu nebo je problém v software. Průvodce Windows pro hledání chyb v síťových připojeních žádnou chybu nenalezne.
Díky za nápady.
Pokud to odešlo během práce bez zásahu viru vyskytujícího se mezi židlí a klávesnicí, pak je předpoklad odchodu HW - wifi karty - do věčných lovišť. Máte ve správcích zařízení daný HW?
doplněno 12.02.15 21:07:pak bych ho odinstaloval (ovladače) a nainstaloval znovu po restartu a projetí antivirem
Ok, počítač právě testuji na přítomnost virů. Pak zkusím znovu nainstalovat ovladač případě najít jiný software, který by mohl tu síťovou kartu ovládat.
Je v případě, že by ta bezdrátová karta byla poškozena možnost ji vyměnit?
Zkuste to zapnutí dle níže uvedených komentářů, možná se omylem někomu podařilo...
Nu a výměna wifi karty je relativně lehká - je to prostě kus destičky, ND lze dohledat i na netu, servis vám ale dá na zboží záruku.
Podobný problém jsem často řešila u mamky na notesu, pokaždé jsem vyzkoušela vše, i naprosto nemožné softové psí kusy... a nakonec zjistila že si máti omylem vypnula wifi natvrdo vypínačem (a navíc se trochu zasekával) nebo dvouklávesou. ![]()
Nemáte krom toho vypínacího tlačítka taky vypínání wifi jinde? Já to mám např. na funkci FN+F3, modře zbarvené...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.