Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém se stahováním souborů v prohlížeči Google Chrome. Ještě včera šlo vše bez problémů, dnes mi Google Chrome při stahování jakéhokoli souboru hlásí, že při vyhledávání virů došlo k chybě a stahovaný soubor se odstraní. Hledal už jsem na netu, ale nic nepomohlo... Zavirovaný PC nemám, Chrome už jsem odinstaloval včetně profilu a všech ostatních dat a znovu nainstaloval, nepomohlo. Vypnul jsem AV program při stahování, také nic...
Neví někdo, prosím, kde by mohla být chyba?
Díky ![]()
Dobrý den, není to asi rada, kterou očekáváte, ale já bych si raději nainstaloval Firefox.
S tím je o něco méně problémů. Jinak, po té odinstalaci Chrome to možná chtělo ještě vyčistit registr programem CCleaner - a až po té znovu instalovat Chrome. Zdravím!
doplněno 14.02.15 14:04:No, možná ho stačilo vypnout a používat jen občas nebo jinak nastavit.
doplněno 15.02.15 01:10:Vypnutím jsem myslel zcela - aby program neběžel ani na pozadí. Ale, hlavně, že máte vyřešeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.