Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém se stahováním souborů v prohlížeči Google Chrome. Ještě včera šlo vše bez problémů, dnes mi Google Chrome při stahování jakéhokoli souboru hlásí, že při vyhledávání virů došlo k chybě a stahovaný soubor se odstraní. Hledal už jsem na netu, ale nic nepomohlo... Zavirovaný PC nemám, Chrome už jsem odinstaloval včetně profilu a všech ostatních dat a znovu nainstaloval, nepomohlo. Vypnul jsem AV program při stahování, také nic...
Neví někdo, prosím, kde by mohla být chyba?
Díky
Dobrý den, není to asi rada, kterou očekáváte, ale já bych si raději nainstaloval Firefox.
S tím je o něco méně problémů. Jinak, po té odinstalaci Chrome to možná chtělo ještě vyčistit registr programem CCleaner - a až po té znovu instalovat Chrome. Zdravím!
doplněno 14.02.15 14:04:No, možná ho stačilo vypnout a používat jen občas nebo jinak nastavit.
doplněno 15.02.15 01:10:Vypnutím jsem myslel zcela - aby program neběžel ani na pozadí. Ale, hlavně, že máte vyřešeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.