Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrome - při vyhledávání virů došlo k chybě

Od: mira111 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám problém se stahováním souborů v prohlížeči Google Chrome. Ještě včera šlo vše bez problémů, dnes mi Google Chrome při stahování jakéhokoli souboru hlásí, že při vyhledávání virů došlo k chybě a stahovaný soubor se odstraní. Hledal už jsem na netu, ale nic nepomohlo... Zavirovaný PC nemám, Chrome už jsem odinstaloval včetně profilu a všech ostatních dat a znovu nainstaloval, nepomohlo. Vypnul jsem AV program při stahování, také nic...

Neví někdo, prosím, kde by mohla být chyba?

Díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, není to asi rada, kterou očekáváte, ale já bych si raději nainstaloval Firefox.

S tím je o něco méně problémů. Jinak, po té odinstalaci Chrome to možná chtělo ještě vyčistit registr programem CCleaner - a až po té znovu instalovat Chrome. Zdravím!

doplněno 14.02.15 14:04:

No, možná ho stačilo vypnout a používat jen občas nebo jinak nastavit.

doplněno 15.02.15 01:10:

Vypnutím jsem myslel zcela - aby program neběžel ani na pozadí. Ale, hlavně, že máte vyřešeno.

mira111
hodnocení

Vypnout jsem zkoušel, to nepomohlo... Těžko říci, hlavně že už to jde, díky :)

mira111
hodnocení

Díky za info, nakonec pomohla reinstalace antiviroveho programu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]