Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s O2

Od: znechucena odpovědí: 4 změna:

Mám neustálé problémy s operátorem,který mi posílá nepoplatky.Už jsem několikrát kvůli tomu změnila tarif,jenže je to zlý sen,oni mají vždy výmluvy,že to bylo jen dočasně a tarif se změnil.Odjela jsem služebně v polovině roku a tam byl problém se signálem a proto jsem skroro byla vystavená stresu,co zase bude a stalo,zase nedoplatky.Budˇmobil nebo internet a stále dokola.V cizině český mobil nepoužívám ani net,takže proč se mám kvůli nim stále nechat stále upomínat.Mám nastvavený tarif a limit v bance,ale zase včera doporučený dopis na poštu s upomínkou,že něco není uhrazený,má někdo tyto zkušenosti?

Ptám se máte někdo operátora na internet a mobil,co vám vyhovuje a je seriózní...? díky

doplněno 11.02.15 20:08:

Neřeším sim kartu apod. nemám o takovou službu zájem,mám mobil se zahr.kartou,ale proč za čas O2 mění původní položku ačkoliv ve smlouvě je jiná startovní taxa a pak během mé nepřítomnosti jsem jako dlužník je mi to podezřelé tarify.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, pokud uzavíráte smlouvu, musíte se seznámit s jejími podmínkami a ty dodržovat. Nikdy se mi nestalo, že bych měla nějaké problém a ani nikdo z okolí, koho znám.

Pokud často nejste v ČR a v zahraničí využíváte např. zahraniční simkartu, pořiďte si v ČR simkartu předplacenou a neuvazujte se k paušálu.

Operátor po Vás chce jen to, k čemu jste se smluvně uvázala. Občas se stane, že lidé podmínku přeslechnou nebo podepíší něco ve shonu s pouličním prodejcem nebo operátorem po telefonu, který je schválně na něco neupozorní. Proto je dobré se nespoléhat jen na tvrzení prodejce, ale přečíst si to, pod co se podepisuji a raději navštívit osobně pobočku, kde je jednání serioznější.

doplněno 11.02.15 20:36:

Tak když máte zahraniční sim kartu, za jakou službu - tarif platíte v ČR O2? Jednou bych nějaké nedorozumění pochopila, ale pokud píšete, že se u Vás problém opakuje, nejsem si jistá, zda problém bude u operátora :(

hodnocení

0x

jaký tarif máte? nějaký FREE? u některých je třeba dobíjet měsíčně určitou částku...

doplněno 11.02.15 17:51:

u některých je třeba dobíjet měsíčně určitou částku...

tato věta neplatí pro FREE, myslel jsem na předplacenou kartu...

u tarifů FREE je třeba pravidelně měsíčně platit smluvenou částku, a to i když nic neprovoláte a jste v cizině...

hodnocení

0x

píšete

Ptám se máte někdo operátora na internet a mobil,co vám vyhovuje a je seriózní...? díky

za sebe ANO, T-mobile, paušál - S námi síť nesíť neomezené volání a SMS do všech značek v ČR, 1,5 GB internetu

píšete

Neřeším sim kartu apod. nemám o takovou službu zájem,

dobře, neřeším kartu

dále píšete

mám mobil se zahr.kartou,ale proč za čas O2 mění původní položku ačkoliv ve smlouvě je jiná startovní taxa a pak během mé nepřítomnosti jsem jako dlužník je mi to podezřelé tarify.

takže

pokud nenapíšete, co vlastně od operátora požadujete (částku, kterou jste ochotna platit měsíčně, volné minuty,objem dat...), těžko něco radit, když nevíme, jaký tarif máte teď a ze kterého bychom mohli vycházet...

hodnocení

0x

Já mám sim asi od cca roku97? nebo 2 roky později? nejprv tarif GO,pak jsem přešel na paušál-Relax Bronz (30minut a 30SMS zdarma) předloni jsem teprve měnil na /ani nevím jak se jmenuje-O2 zadarmo,ostatní sítě 120 minut a 100sms a 200 nějakých jednotek na net/ a ještě pro mladýho sim s USB modemem taktéž na smlouvu a vše OK .Pkd jsem měl problém- došel jsem na O2 a vše vysvětleno ke spokojenosti-mé i jejich /možná jejich víc neboť jim musím každý měsíc zaplatit/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]