Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba vyskakuje windows 8

Od: charger® odpovědí: 13 změna:

Ahoj :)

Zniceho nic se mi po zapnuti notebooku dela tahle tabulka 3x . Jak se toho zbavit , aby se to uz neukazovalo?

Prosím o navod presne a jednoduse to rict lajkovi dik :)

Chyba vyskakuje windows 8

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to nebude jen tak zničeho nic, ale nejspíš po nějaké instalaci...

hodnocení

tak ale me to sere ze to vyskoci pokazdy , kdyz zapnu notebook.

Jak se toho zbavit prosim porad

111®

jestli je to po instalaci, tak použij bod obnovy, před instalací..

hodnocení

ja mel notebook v oprave. puvodne tam byl windows 8.

Po oprave jsem měl windows 8.1 , kdyz dam ten bod obnoveni . tak zustane windows 8.1 nebo win 8?

a jeste mi řekni jak se to děla ten bod obnoveni

doplněno 11.02.15 12:32:

prosim je to akutni poradte jak se obnovuje system? a zustane m iten win 8.1?

111®

neznám win 8 ale zkus nápovědu...systému..bod obnovy ponechá stávající systém...pokud to dělá co jsi to donesl ze servisu tak to reklamuj..

horak*
hodnocení

0x

trochu hrani, pro trochu zrucnejsi uzivatele :

Vyborny nastroj spolu s process explorerem od sysinternals ke stazeni na Microsoftu. Velmi, ale velmi ho nedoporucuji prov sechny lidicky, kteri nevedi, cod elaji, protoze v tom pripade se to muze jmenovat jak snadno zrusit system ve 2 krocich :)

Nejaky spatne odisntalvany, nebo naistalovany program se Vam spousti pri startu a proto vyskakuje to chybove okno. Muzete se podivat do logu, ktery program to dela a zrusit, nebo preinstalovat.

doplněno 11.02.15 14:37:

Prohlizec udalosti:

windows.microsoft.com/...

Po restartu tam najdete podle casu chyby bud v aplikacich, nebo systemu. Bude to obsahovat ten text, ktery vidite ve vyskakovacim okne.

hodnocení

Jak se podívám do toho logu? a uvidim ktery program to dela. a pripadne ho zrusit .to mi vysvetlete jako totalnimu tupcovi na PC do detailu díky :)

iz*

Znovu reklamujte.

neo*

zkuste toto freefixer.com/...

ria*
hodnocení

0x

Mě to dělá taky, myslela jsem, že je to Km Playerem.. ale těžko říct - mám win 8.1 ale dělalo to i u osmiček..

Chyba vyskakuje windows 8 #2

hodnocení

no ták lidi pomozte :(

horak*

No rad je tady dost, ale chybi reakce na navrhy. Muj byl pro zrucne, tzn. najit pokrocileho uzivatele a navest ho na navrh reseni, jestli si troufne. Dalsi byl pres sysinternals. Ten je laicky ovladatelny. Radit Vam jak totez udelat pres Regedit asi bude problem. Take potencialne nebezpecne pro laiky. Podobnou pomoc muze poskytnout msconfig.exe (v prikazovem radku) a zkusit ten system pochopit a zkouset odebirat z nabidky po spusteni moduly. A vylucovaci metodou dojit k chybujicimu. Potom vygooglit nazev modulu, ktery to delal a preinstalovat aplikaci, ktera jej pouziva. Tezke takto vysvetlit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]