Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nefunguje monitor u nootebooku?

Od: denca* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám na vás takovou malinkou prosbičku. Mám notebook HP a dnes se mi začal malinko sekat. Tak jsem ho vypnula a když jsem ho znova zapla, notebook normálně jel, napsalo se tam i Vítejte, ale pak nic. Na obrazovce se nic neobjevilo. Jsem totálně zoufalá, nevíte někdo, co to může být? Mám Windows 8. Děkuju mnohokrát za každou odpověď :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobry den, pri startu PC vydite logo, nebo nabidku na Bios, nacitani systemu? Mate doma televizi, nebo monitor, kde muzete laptop pripojit? Potom by jste vyloucila poruchu monitoru na laptopu. Takto to vypada bud na system, nebo grafickou kartu. Jestli je to cervene hned po restartu, tak muze byt poskozeny nebo povytazeny kablik k monitoru.

doplněno 10.02.15 16:36:

Cervene hned po restartu, nebo az Vam zacne startovat system? Muzete se dostat do BIOSU? Porad je to cervene?

denca*
hodnocení

Ano, logo vidím :) načítání systému též :) k televizi by se to možná dalo připojit, ale zatím je tam furt to červený, takže se nic neděje :(

doplněno 10.02.15 16:29:

Zrovna teď mi tam naskočila nějaká tabulka s nápisem Unknown Hard Error a žlutej vykřičník :O

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Vyndejte na pár vteřin baterii (restart) a znovu NTB spusťte.

bez baterie nejprve podrzte tlacitko pro start, tak se ntb vybije kompletne

hodnocení

0x

Skuste blíže specifikovat, co máte na mysli tím nic, jako že se obrazovka vypne, či vidíte čistou modrou barvu po celé obrazovce?

Pokud by byla obrazovka vypnutá, tak na klávesnici skuste zmáčknou kombinaci kláves Fn a klávesu přeškrtnutého modrého obdelníčku (jedna z kláves F1 až F12)

denca*
hodnocení

Ano, předtím se tam modrá obrazovka objevila s dvěma kolonkami: Restartovat počítač a Rozšířené možnosti oprav, ale pak se to samo vypnulo, jinak ta obrazovka má momentálně teď červenou barvu a hýbe se tam akorát kurzor myši :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]