Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Admin heslo Win7 Prof. 64bit

Od: kultik* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám malý problém,

před několika lety jsem si na notebooku nastavil u admin účtu heslo k přihlášení, které používám jako alternativu k otisku prstu. Bohužel jsem při kontrole paměti zjistil, že těch hesel mám již tolik, že si nepamatuji to k notebooku. Jde někde heslo najít nebo zrušit/vymazat/přepsat? Do systému se dostanu přes otisk, ale chtěl bych znát alfanumerické heslo... Moc díky za případné tipy.

Kultik

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

2x

Jit na ikonu tento pocitac, pravym tlacitkem Spravovat, dojit pod Spravou pocitace k Mistnim uzivatelum a klepnout pravou mysi na svuj profil> zmenit heslo. Tzn. ne zjistt jake bylo, ale dat tam nove

kultik*
hodnocení

Super, díky za radu :) už to zase běží jak má :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]