Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosil bych o pomoc dostal jsem novej notebook ne herní ale podle parametru by některé hry mohl unést. Jde tu o to že hry mi jedou bez problému bez lagu bez ničeho tak 5 min a pak zase se začknou sekat tak n š min a zase ne takhle je to u všech her ( combat arms, quake 4, halo, Dead to spies. Gta san andreas) moc mi na tom záleží děkuji.
grafika ATI Radeon X1270 více info. v obrazku
Chlazení. Notebook to sice podle výkonu dává, ale není na takovou zátěž stavěný, takže se nestíhá uchladit. Proto se neprodává jako herní, ale jako pracovní, kde se plný výkon potřebuje jen nárazově. Všechny moderní komponenty mají mechanismy, že se při přehřívání zpomalují, aby se nezničily. Takže vám to jede 5 minut, než se příliš zahřeje a pak zpomalí.
Řešení - jsou různé chladicí podložky, pokud je starší, nechte vyměnit všechny větráky a vyčistit od prachu, ale jestli to skutečně pomůže, to Vám neslíbím.
Čoveče, mám stejnej problém. A nikdo mi nechce pomoct, já bych v chlazení problém zase tolik nehledal, ale můžete na změření teplot skusit program SpeedFan. Zapněte rogram, spusťte hru, hrajte a až se to začne poprvé sekat, tak shoďte hru na lištu a koukněte do speefanu a nahlašte nám teploty... Jinak jaký to má rámky? DDR3 nebo DDR2? Zase je ale divní, že by se ti sekalo GTA San Andreas... To jede snad úplně na všem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.