Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook Asus nebo HP ?

Od: lm® odpovědí: 6 změna:

Syn si chce koupit notebook. Zvažuje mezi těmito dvěma typy:

Notebook HP550 T5270 odkaz

Notebook ASUS NB X50N odkaz

Bude jej používat na běznou práci (surfování po internetu, hry minimálně). Kterému byste dali přednost, popřípadě jaké máte zkušenosti s danými notebooky. Děkuji za odpovědi a rady *houpy*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

0x

Mám zkušenosti s ASUS i HP, pokud bych vybírala mezi těmito značkami, vybrala bych rozhodně HP. S Asusy jsem měla hodně trápení.

Já si zase na asus nemůžu stěžovat *smich* na hp tedy taky ne

Jinak porovnává se tu ne moc porovnatelné, asus má větší disk, má nesdílenou grafiku a taky menší výdrž na baterku a má taky AMD procesor, osobně mam raději core 2 duo, čili pokud z těchto dvou tak podle grafiky, disku a třeba procesoru *nevi*

nutt*
hodnocení

Notebook HP550 T5270 odkaz

Notebook ASUS NB X50N odkaz

ty odkazi nešli tak tady sou. ;)

lm®
hodnocení

Takže byste mi doporučili který? Přesně HP nebo ASUS?

Mam ti to napsat znovu? Nejsou to dva stejné notebooky, baterku ma lepší ten, grafiku a větší disk zase ten, procesor každý jiný... a kdo má vědět co se u tebe preferuje?

mirek*

Vytáhni si z hořejší nabídky - link oba přístroje. Opiš si jejich parametry na papír vedle sebe a vybírej!

Samozřejmě, že si to můžeš vytisknout, nebo složit dvě okna vedle sebe. Stejně tak se kupují televize - pračky ...

Píši ze své vlastní praxe. Mirek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]