Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se připojit

Od: bambulinka odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

po 3 letech jsem zprovoznila starý notebook Acer. Funguje, bohužel se ale nemůžu připojit k bezdrátové síti. V nabídce připojení nemám žádnou síť. Netuším kde se stala chyba, popřípadě kde můžu změnit nastavení. Je tu někdo kdo by mi dokázal poradit takto nadálku?

Díky moc!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobry den, dejte sem prosim presny model a system, ktery na tom bezi. Obecne maji notebooku nekde z boku tlacitko na vypnuti wifi. Dale se da wifi zapnout ve spravci zarizeni (win)

doplněno 09.02.15 14:05:

To vypada na win XP. Prave tlacitko na tu ikonu wifi a podivat se, jestli ji nemate zakazanou

doplněno 09.02.15 14:11:

Druha ikona z leva (ne ta pro intel kterou jste otevrela, ale primo ikona windows)

doplněno 09.02.15 14:23:

Ted nevim, co chcete pozivat, jestli ten proset, tak prave tlacitko mysi na proset a odskrtnout moznos use windows to manage WI-FI

bambulinka
hodnocení

Acer aspire 5920, Windows XP.

bambulinka
hodnocení

Tak se mi zadařilo, tentokrát ale mi naskočila možnost připojení pouze u toho Intelu. Když najedu do bezdrátového připojení přes ikonku jak jste mi poradil, v tabulce mám stále napsané to stejné jako před tím.

bambulinka
hodnocení

Co popisujete, to nikde nevidím. Každopádně sítě mně to našlo. Když se chci připojit k té mojí wifi, chce to po mně heslo vlastníka zařízení (na spodní části notebooku, bohužel nevím které číslo to přesně je).

Maji na mysli heslo do wifi, neni potreba zadavat nic z Vaseho notebooku

doplněno 09.02.15 14:51:

Na to ovladani zkuste najit v proset moznos upresnit, potom by jste mela videt volbu Spravovat Wi-Fi systémem Windows - to odznacit pro pouziti proset

doplněno 09.02.15 14:52:

S tim uz jsem se take setkal. V tomto pripade mi pomohlo si zadat celou sit rucne. TJ zadat SSID, heslo, Sifrovani manualne. NEbo zkuste rozchodit tu proset aplikaci

bambulinka
hodnocení

Já už z toho začínám být jelen. Do té kolonky pro heslo mi nejdou psát písmenka, pouze číslice. Tak už opravdu nevím...

bambulinka
hodnocení

Myslím, že u toho zešedivím. Udělala jsem jak jste psal - spravovat wifi systemem windows. Naskočily možnosti připojení přes windows, jsem připojená k moji domácí wifi, ale když najedu do prohlížeče ukazuje mi to webová stránka není dostupná.

bambulinka
hodnocení

Už to šlape! Mockrát Vám děkuji za pomoc!

au1
hodnocení

0x

Máte vůbec zapnutý wifi adaptér? V ovládacích panelech - síťová připojení - nastavení adaptéru. Nebo nějak podobně, záleží, jaké máte wokna.

bambulinka
hodnocení

Taková je situace...

Nelze se připojit
Nelze se připojit #2

ladinpraha*
hodnocení

0x

Acery mají na přední straně šoupací vypínač wi-fi. Rozsvítí se oranžová kontrolka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]