Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po 3 letech jsem zprovoznila starý notebook Acer. Funguje, bohužel se ale nemůžu připojit k bezdrátové síti. V nabídce připojení nemám žádnou síť. Netuším kde se stala chyba, popřípadě kde můžu změnit nastavení. Je tu někdo kdo by mi dokázal poradit takto nadálku?
Díky moc!
Dobry den, dejte sem prosim presny model a system, ktery na tom bezi. Obecne maji notebooku nekde z boku tlacitko na vypnuti wifi. Dale se da wifi zapnout ve spravci zarizeni (win)
doplněno 09.02.15 14:05:To vypada na win XP. Prave tlacitko na tu ikonu wifi a podivat se, jestli ji nemate zakazanou
doplněno 09.02.15 14:11:Druha ikona z leva (ne ta pro intel kterou jste otevrela, ale primo ikona windows)
doplněno 09.02.15 14:23:Ted nevim, co chcete pozivat, jestli ten proset, tak prave tlacitko mysi na proset a odskrtnout moznos use windows to manage WI-FI
Tak se mi zadařilo, tentokrát ale mi naskočila možnost připojení pouze u toho Intelu. Když najedu do bezdrátového připojení přes ikonku jak jste mi poradil, v tabulce mám stále napsané to stejné jako před tím.
Co popisujete, to nikde nevidím. Každopádně sítě mně to našlo. Když se chci připojit k té mojí wifi, chce to po mně heslo vlastníka zařízení (na spodní části notebooku, bohužel nevím které číslo to přesně je).
Maji na mysli heslo do wifi, neni potreba zadavat nic z Vaseho notebooku
doplněno 09.02.15 14:51:Na to ovladani zkuste najit v proset moznos upresnit, potom by jste mela videt volbu Spravovat Wi-Fi systémem Windows - to odznacit pro pouziti proset
doplněno 09.02.15 14:52:S tim uz jsem se take setkal. V tomto pripade mi pomohlo si zadat celou sit rucne. TJ zadat SSID, heslo, Sifrovani manualne. NEbo zkuste rozchodit tu proset aplikaci
Já už z toho začínám být jelen. Do té kolonky pro heslo mi nejdou psát písmenka, pouze číslice. Tak už opravdu nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.