Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jak převést DVD do AVI,Mám na mysli toto:mám DVD a potřeboval bych film dostat do PC a následně převést do AVI.Jde to vůbec?Umím předělat film z AVI do DVD,v programu ConverttoDVD.Ale teď mám na mysli opačně.Jaký program na to je,a jak se projeví film po natažení do počítače(1 soubor?.Nikdy jsem to nedělal,tak si s tím nevím rady.
Děkuji
1x
Dobrý den, tento program by to měl umět. Zdravím!
doplněno 09.02.15 20:17:Tento program jsem zkoušel a je dobrý. Ovšem, DVD do AVI vyzkoušené nemám. Myslím, že to půjde rovnou z mechaniky nebo se o to postará ten program (nebude to složité). Ještě i návod a popis.
doplněno 09.02.15 20:35:Nemáte zač.
0x
Používám VLC přehrávač, kde je červený čudlík pro nahrávání. Nahraje obsah bez ztáty kvality (pokud to nejde jinak...). Pak ho dejte třeba do FreemakeVC(zadat čvercové pixely). Proč AVI? V MP4 je lepší kvalita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.