Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jak převést DVD do AVI,Mám na mysli toto:mám DVD a potřeboval bych film dostat do PC a následně převést do AVI.Jde to vůbec?Umím předělat film z AVI do DVD,v programu ConverttoDVD.Ale teď mám na mysli opačně.Jaký program na to je,a jak se projeví film po natažení do počítače(1 soubor?.Nikdy jsem to nedělal,tak si s tím nevím rady.
Děkuji
Dobrý den, tento program by to měl umět. Zdravím!
doplněno 09.02.15 20:17:Tento program jsem zkoušel a je dobrý. Ovšem, DVD do AVI vyzkoušené nemám. Myslím, že to půjde rovnou z mechaniky nebo se o to postará ten program (nebude to složité). Ještě i návod a popis.
doplněno 09.02.15 20:35:Nemáte zač.
Používám VLC přehrávač, kde je červený čudlík pro nahrávání. Nahraje obsah bez ztáty kvality (pokud to nejde jinak...). Pak ho dejte třeba do FreemakeVC(zadat čvercové pixely). Proč AVI? V MP4 je lepší kvalita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.