Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převedení DVD do AVI

Od: gamapolis® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jak převést DVD do AVI,Mám na mysli toto:mám DVD a potřeboval bych film dostat do PC a následně převést do AVI.Jde to vůbec?Umím předělat film z AVI do DVD,v programu ConverttoDVD.Ale teď mám na mysli opačně.Jaký program na to je,a jak se projeví film po natažení do počítače(1 soubor?.Nikdy jsem to nedělal,tak si s tím nevím rady.

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tento program by to měl umět. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 09.02.15 20:17:

Tento program jsem zkoušel a je dobrý. Ovšem, DVD do AVI vyzkoušené nemám. Myslím, že to půjde rovnou z mechaniky nebo se o to postará ten program (nebude to složité). Ještě i návod a popis.

jnp.zive.cz/...

doplněno 09.02.15 20:35:

Nemáte zač.

hodnocení

1x

Tenhle program to umí také. Mě se zdá spolehlivější. slunecnice.cz/...

hodnocení

Děkuji.Ale před převedením,jak ten film natáhnu do počítače z DVD které je v mechanice?

Nemusíte. Freemake Video Converter to umí zkonvertovat rovnou z DVD disku.

Krom AVI umí i další formáty a je možné si nastavit kvalitu videa, audia, atd.

hodnocení

Aha,tak to jsem nevědě,že to je možné přímo.Díky.

luha*
hodnocení

0x

Používám VLC přehrávač, kde je červený čudlík pro nahrávání. Nahraje obsah bez ztáty kvality (pokud to nejde jinak...). Pak ho dejte třeba do FreemakeVC(zadat čvercové pixely). Proč AVI? V MP4 je lepší kvalita.

hodnocení

Nemusí to být AVI,klidně MP4.VLC mám nainstalovaný,ale nevím jaký červený čudlík máte na mysli.Vložím DVD do mechaniky-otevřu VLC a co mám dělat dál?

luha*
hodnocení

0x

Normálně to DVD přehrát a přitom zapnout záznam. VLC tuto funkci má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]