Nejste přihlášen/a.
Nějak se mi poškodil prohlížeč Mozilla Firefox - nejde spustit. Nejde ale ani odinstalovat, píše to, že nebyl nalezen nějaký iniciační soubor. Poradí někdo?
Dobrý den, zkuste prohlížeč reinstalovat. Stáhněte si Mozilla Firefox zde, nainstalujte jej a pak jděte do Ovládacích panelů→Programy a funkce a pokuste se jej znovu odinstalovat.
používám IOBit uninstaller - iobit.com/...
Je důkladný a dokáže odinstalovat hodně věcí vč. "skrytých souborů"- vřele doporučuji.
doplněno 09.02.15 14:18:uda - to je asi reakce na mne... program užívám cca 3 roky, nikdy jsem s ním neměl potíž. V některých PC časopisech už o něm bylo pár řádek, a to doporučujících.
Ale máte pravdu - jsou různé názory.. např. než mít antivir, fireware, ... to raději jednou za kvartál zformátovat PC... Znám jednoho IT, co to takto dělává...
Dobrý den, pokud se něco brání odinstalaci, tak se to dá smazat. Tedy, smazat složku s tím programem, vymazat z nabídky Start, ikonu z Plochy a vše, co si ten program někde uložil. Na to je dobrý Total Commander, kde se dá rychle orientovat. Nakonec CCleaner a vyčistit záznam v registru - a je hotovo. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.